Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanci već više od 100 godina cacakju po Iranu i Iraku
Svi su zakuhali bliski istok mislim na ove mamojebce Amerikance i Britance,Zidove itd...
@ZutiGolub vidi vidi islamofasista , sad im Britanci krivi :D uzivancija je vidjeti kako kmecite dok Amerika roka vas islamofasiste.. HVALA AMERIKA, FREE IRAN!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
normalno da je tamo, da mu ne propadne investicija
Protjerajte ga iz države, sve britance, kanađane i amerikance i to je to.
@Exigne gledaj prljave islamofasiste kako pravdaju zlocine svojih fasistickih braca. SAMO MRTAV ISLAMOFASISTA JE DOBAR FASISTA; svijet je uz vas amerika, samo dalje roknite te fasiste :) FREE IRAN!
@chapito Oplako' sam ti ovo svijet je uz vas amerika. 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kolko ispranih mozgova u Bosni boze dragi,Sad kao Iran neka napredna zemlja sta li , na istoj deredzi kao i Saudijska Arabija.
@Mujo s onog svijeta ma to samo pokazuje da moji bosnjaci nisu nista bolji od cetnika i ustase. Nisam ni Srbin ni Hrvat ali to dobro pokazuje da su i dosta Bosnjaka nazalost bolesni u glavi i vole proljevanje krvi ali pod uvjetom da je zlocinac musliman. Da su Bosjnaci imali oruzje kao Srbi i oni bi Srbima pravili nekoliko srebrenica, jer su isti. Balkan je bolestan, fasizam vlada na svim stranama.
Sve je počelo 50tih godina kad je Mosadek nacionalizovao Iranske izvore nafte. To je dovelo do državnog udara ....
Globohomo uskoro i u Iranu!
e joj šta me briga,predsjedava nam/vam Hrvatica iz NiPa , Danijela Kristic. nista o njoj ne znam.jel makar DiF zavrsila??
Spijuni westernski. Ali realno iranski drzavni sistem je neodrziv. Uskoro drzavni udar vojske u Iranu. Moguc rat izmedju IRGC i vojske.
@JesusChrist Uz IRCG je Basidž a njih ima nekoliko miliona.Prema tome vojska tu nema šanse.
Nevazno je sve to. Totalitarni rezimi pucaju za noc. Ako je SSSR pukao za nekoliko dana, puci ce i Iran.
Iran opet konta svijeta..
Ovoga treba proglasiti nepozeljnom osobom i proterati ga.