Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"sudija naredio da zatvorenik ponovo bude pogubljen nakon što "ljekari potvrde da je njegovo zdravstveno stanje dovoljno dobro"........ logično!
Po mom mišljenju, nije pošteno što će opet zahtijevati izvršenje, jer ako je nad njim već izvršena smrtna kazna, presuda je ispoštovana. Poslije takvog iskustva, teško da bi ikada i pomislio da krene starim putem.. A danas sam ovu vijest pročitala i u novinama i pisalo je da su se činjenici da je preživio najviše obradovale njegove kćerkice.. Možda su one zaslužile šansu da imaju boljeg oca..
Osudi se nekyi xy na 20 god zatvora i pobjegne nakon 5 god. Treba li ga pustiti ili ga naci i vratiti u zatvor!? I ovaj je osudjen ali je "pobjegao"kazni.
Toni Iskreno porediš neuporedivo, al' aj da vidimo... Čovjek je poslije 12 minuta provedenih sa omčom oko vrata proglašen mrtvim. Tačka. Gušenje vješanjem inače nastupa poslije 3-4 minute.. Ako iskoristim tvoje poređenje, on je pobjegao jedino u smrt, jer je očigledno izgubio vitalne životne parametre, pa je doktor smatrao da ga može proglasiti mrtvim, a zatim, nekim ludim spletom okolnosti, taj čovjek je ipak ostao živ.. Toliku želju za životom ili ako hoćeš fortunu, mislim da je lijepo ispoštovati, jer se realno ovakve stvari dese rjeđe nego bingo.. (naravno ako nije ostao trajni invalid, zbog nedostatka kiseonika, što je u ovakvom slučaju realna varijanta, al' to je već druga priča..)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
inače se slažem sa kaznom
napisao sam s arabija kao simbol za šerijatski zakon ,moga sam spomenuti bilo koju islamsku državu
chuck norris je pi**in dim za ovog
Nije Sulejman style nego zakon s. arabije
nije zakon s.arabije nego irana procitaj podnaslov -.-'
za sve postoji prvi put.. u ovom slucaju bice drugi put..
Puste ga da se oporavi pa ga opet objese. Genijalno
ma kod iranaca je sve moguce inace su oni poremecen narod...
ništa bez sablje
ko zna oko koje glave su ga iranci objesili, haha
Dabogda neozdravio nikad heheeh. Ja bolesnika majko draga, cuj kad ozdravi, hocel mu nalaze izvadit.
jel ima neki izvidjač ovde koji zna kako se pravi ova omča kao sa slike. Ali basa ovako da izgleda P.S. necu da se besim, ne radujte se dzabe.
Strašno :/
Zilav Alireza. Zasluzio je pomilovanje.
Zasto, zato sto je trovao omladinu.