Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje za pravnike, dal imaju pravo da ponove pogubljenje,jer su to već jednom učinili(nakon 12 minuta je proglašen mrtvim) to što je on ponovo oživio to je nešto drugo
Sada ga treba nagraditi oprostajem od sljedećeg pogubljenja. Naravno, drogu vise ni u snu ne bi prodao jer ce ga ono uže oko vrata zuljati do kraja života.
uzas cc al tako treba dilerima njihove zrtve umiru u vecim bolovima i bez ikog
Nisu dileri krivi ako neko umre od predoziranosti, oni nikoga ne prisiljavaju..oni su krivi pred zakonom ,samo zbog nelegalne trgovine.
cim neko radi s teskim hemijskim drogama kriv je! da oni ne rade zlo se ne bi ni sirilo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako je preživio, onda ga treba ostaviti da živi, to je fenomen.
ufff, nema isponove
tako treba i sa nasim dilerima.
kod nas bi za lovu svaki "cudom" prezivio pogubljenje