Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski cigane sa 500 godina starom Turskom sp$rmom u paksu sikter na livadu kravu must nije za tebe net ;) srbe na vrbe
e moj Talibe, ti bas ne zelis da shvatis da su ljudska prava univerzalna kategorija i da to nema nikakve veze sa vjerama, ideologijama i bojom koze nego sa LJUDIMA ! pa nije nepravda samo onda kada se tebi napravi nepravda ali mnogi to bas tako gledaju a ja bas i ne...
@m.m.Ma to vama dođe ko nacionalna pripadnost.Koliko bošnja sam čuo,\"a koji smo mi\"? A ovamo veči čafir od ampaka. A Ampak mi je postao mutan.Sve više i više brine za sunnije.Ampače primi Islam,budi naš brat sunnija ali pravi,pusti bradu,po uzoru na Poslanike.Oženit čemo te čestitom muslimank.To jome prava vjera,svi ostali putevi su putevi zablude koji vode u džehenem.
A i ti više sa tim sunitima, evo mi smo ovdje kao suniti a više smo nevjernici nego muslimani...
opet ce iranski suniti biti objeseni...
http://q.gs/1663782/rafflewinaniphone Prijavite se nagradna igra povodom otvaranja stranice , dodjeljuju dva nova iphone-a Austrijska stranica bazirana oko mobitela , ko voli nek izvoli ha ya :)