Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.facebook.com/people/Amir-Hekmat/ 100002257477879 POGLEDAJTE IZBRISALI GA ODMAH S FACEBOOKA,A DA TREBA MOJ POST NA FACEBOOKU IZBRISATI REKLI BI DA JE TO NEMOGUĆE,JOJ KAKO NE VOLIM OVE AMERIKANCE!!!! VOLIM OVE IRANCE VIŠE NEGO NAS BOŠNJAKE! ZAŠTO? ZATO ŠTO SU SLOŽNI,PAMETNI,OBRAZOVANI,IMAJU SVOJE IDEALE I OD NJIH NE ODSTUPAJU!! GLUPI SAUDIJCI PLAĆAJU OGROMNE PARE AMERICI KAKO BI KRALJEVSKA PORODICA OSTALA NA ČELU DRŽAVE,OGROMNE PARE ZA AMERIČKU VOJSKU KOJA IH NAVODNO \"ČUVA\". ONI SU TOLIKO SLIJEPI DA NE VIDE ČIM NAFTE NE BUDE USA SE VRAĆA PO SVOJE PARE,RAZLOG ĆE BITI DEMOKRATIJA,TAD ĆE KRALJ DA LETI KO PREPELICA,BOMBARDOVAT CE SVAKU RESPEKTIVNU FIRMU POD KRINKOM(SMATRAMO DA SE TU KRILA MUNICIJA,SECRET WEAPON). NAKON ŠTO IH OPUSTOŠE ARAPU ĆE OSTATI KAMILE,DATULE I PIJESAK!!! KO IM JE KRIV, ZATO BRAĆO IRANCI OSVIJETLITE NAM OBRAZ I BUDITE JAKI,I NEKA VAM JE BOG NA POMOĆI!!!!
p.a.p.c.i nije Begram nego BAGRAM....
http://munitio.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=424:sjedinjene-drave-nemaju-rjeenje-za-perzijski-zaljev&catid=1:ana&Itemid=54 vrijedi procitati dosta realno stanje
Ahmedinedzad
Uhapili su ga hahahaha, To vam je novi glagol od hapati - krasti, uhapiti - ukrasti. Pa gdje ga pokupise (uhapase) onda? Kako vrijeme prolazi, sa x sve nepismeniji.
BOJKOT sax. Pozivam na bojkot svih vjerskih tema,kojima sax huska jedne na druge. Ovo je ratnohuskacki,fasisticki portal. Primjetit cete da prvo ubace jednu vijest o muslimanima pa o katolicima. Maloprije jedan administrator pod imenom \"Bosnjak\" psuje bozice i crkve i ostalo.Muslimanima je Kur\'anom zabranjeno vrijedjanje i psovanje svetinja drugih religija. Narod se lahko nalozi i eto im komentara i eto im para,molim All\'aha da na lijekove potrose. To rade krmad iz administracije kao Ampak i slicni pacijetni. Nedajte im komentar nedajte im ni klik! BOJKOT fasizmu BOJKOT sarajevo-x.com!
Vjerojatno opet neki sunit koji se zalagao za vjerska prava iranskih sunita. Odavno je poznato da sunitski aktivisti u Iranu zavrsavaju na kranovima a njihova pravedna borba za ravnopravnost iranskih sunita se okarakterise kao \"zavjera od strane CIA-e i cionista\".