Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@denzel opet suplja rafidijska ... ja fino pitam STA sam preskocio (i zasto siitsko-sunitsko bratstvo i jedinstvo nikako da profunkcionira) a ti mi odgovoris nesto bez veze
@ampak izgleda da si ti preskocio dosta toga i da ucis/citas iz iskljucivo cionisticko-veh-bi-ajevske literature tj stranica (i prestani se sicati sa izrazima,koji su ocito preteski za tebe).
@denzel ha hilafet, ha imemet, ali ti to dodje na isto , ne ? a u tom i takvom siitskom carstvu suniti imaju status dimija=nevjernika pa mi nije jasno zasto onda sunitski islamisti @Xampp i ostali to podrzavaju i misle li prelaziti na siizam ili ocekuju milost od siita po pitanju statusa sunita ?! panislamizam i bratstvo siita i sunita ?! Mission impssibile ili sam nesto preskocio ?
@hahha potpisujem.
@ampak da nisi toliko ogranicen, u napambircenim (islamskim) frazama, znao bi da siiti ne zastupaju instituciju hilafeta, nego imameta. znam, sada ce ona standardna - denzel sija-rafidija, ovo ono, ali rekoh da ti prosirim vidike, znanje i vokabular:)
nego, Imam jedno pitanje za moje jarane, @AK47, @Xampp, dzihadbosnu i ostale: siiti prave svoj Hilafet i pri tome vrlo nemilosrdno gaze sunite kao zohare a vi se istim tim siitima uvlacite u supce ... sa kojim ciljem, nije mi jasno?
opet siitski klub neosnovano napada nase kandahharce-x ... Iran tvrdi da ima snage da unisti cijeli Zapad i to ce uskoro moci i dokazati !
Pa poznato je da su mediji pod čifutskim utjecajem, Klix sve više liči na jedne od njih.
**** vas i iran poganski i amerika retardirana,samo neki *urac uvjezbavaju,pobijte se više i zdravo
Ovaj KlixToris postao kao deo israela malo,malo pa Iran ovo Iran ono... ovom Klixtorisu bi bilo bolje da se posveti situaciji u BiH u kojoj ljudi umiru bez posla.novaca,lijekova a ne zabadati nos u tudji paksu i po citav dan traze copy/paste. Da je ovaj klixtoris pravi portal onda bih postavio nesto svoje orginalno a ne hodao po ceo dan i noc na drugim sajtevima i trazili info i vijesti da bi uradili copy/paste. Ovo je jos jedini portal na balkanu koji zivi od mrznje,zavadjanja i dopustanja svakojakvih komentara samo radi posjeta sto u svakoj normalnoj zemlji takav postupak je kaznjiv ili u najmanju ruku neko im porazbija i polupa kancelarije i njihove noseve.
\"Rakete su jedino oružje kojim Iran može gađati ciljeve izvan svojih granica, budući da nema suvremenog zrakoplovstva ni dovoljno razvijene mornarice. \" Kakve gluposti kreirane u propagandnoj kuhinji potpuno nekredibilne FENA-e! Tamo bi zaista trebalo provesti pravu cistku i posmjenjivati neprofesionalni kadar koji je od FENa-e napravio potpuni cirkus.