Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo napunite đamije ekaplozivom do navr'munare i nek vam je fitilj kratak!
@Brada4Barikada Al ljepse bi bilo kad bi se time napunile vase sinagoge sotone il paganske crkve pa sve to u finu p.m raz*ebes. Mislim onako ljepse bi bilo, aa?
Trump će upropastiti najprije radna mjesta u SAD, a onda i u svijetu. Pakleni naranhito je u trgovinskom ratu sada sa cijelim svijetom, svijet se jedva opravio od krize 2008-e a sada evo čekamo novu, možda i težu..
Obruc se stisce oko najjace neovisne islamske drzave. Rat samo sto nije. Ali onaj kojeg nece vodit americke i izraelske trupe vec "pravi i jedini ispravni muslimani"-sunije. Steta
Ako pokusaju napravit bombu nema ih, sve dok imamo kontrolu nad njima opstanak im je zagarantovan
Imaju ljudi vec,ne 3 nego 303 ovo sad samo da se ozvanici jos jedna nuklearna sila.
Faraon Jadoncic najveci kriminalac , kaze muslimani krivi za rat , nikad nije otisao u Potocare opameti se moj Bosnjo , nemojte glasati za nekog ko radi protiv vas i vase familije , opameti se Bosnjooooo nemoj spavati