Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ironik TI SI UMNO POREMECENA OSOBA, POD HITNO BI TREBAO POTRAZITI POMOC LJEKARA...
Joj sta im radi ovaj nas Ahmed rastura ih ba vrti ih oko malog prsta,cim spomene neku raketu ameri i njihove uliziguzice se ukake do zavrat ,samo tako nas ahmo utjeraj im strah u kosti heehehhe.
@bronx jasta nego ce ti ameri razvaliti mamu ne samo mamu iseku i sve sto imas zenskog u rodu .
@ironik jasta nego cemo stati mamu ti smrdljivu necivilizovanu jado jadni hajd u sumu odakle si i dosao pa lijepo svoju frulicu opanke na noge torbicu pa za ovcama kao sto si i do sad radio.
Meni se cini da su oni dobro izolovani vec...al eto, valjda more i vise. Pozdravljam sve kojima je gospodja Plavsic otvorila oci o genetski modificiranoj hrani pa ne propustaju priliku da sa nama podjele svoja nova poznanstva. Gospodja je bas univerzijumsko poznata expertica za genetski iniznjering, medjuplanetarne letove i pocasni clan paljanskog kulturno umjetnickog drustva \"Hag nam nije drag\". Biljana mi smo u tebe, do zadnjeg opanka!
razvalit ce ih ameri ko i irak
Naslovnica: U Bangladesu poginulo milion ljudi... i onda clanak o rudnim bogatstvima Bangladesa recimo?
da ne povjerujes da ne citate vijesti
Mozda niste skontali (SA-X) ali Hillary i Bill su dvije razlicite osobe razlicitog spola.
sad ce periguzi po starom obicaju stati na stranu svoje brace i pljuvati po amerikancima. sta ocekivati od genetskog otpatka?