Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijeće sigurnosti \"bi trebalo da upotrijebi svoj autoritet i djeluje protiv država koje izvode cyber napade i sabotaže u miroljubivm nuklearnim postrojenjima...\". Zar mogu nuklearna postrojenja biti miroljubiva. Oksimoron.
zemlja koja stoji iza bar polovine islamskog terorizma na Zemlji se zali na terorizam ?! Hodzinska posla,,,
I njihovo je odzvonilo! Iran je jedan od predvodnika zemalja koje se bude i zbacuju okove koje im je nabacio cionizam i imperijalizam i apsolutni moralni vrh u odnosu na zlocinacke rezime SAD, Izraela, V. Britanije, Francuske i drugih imperijalistickih zemalja koje imaju kredibilitet koliko i nacisticka Njemacka na ciju tradiciju se nastavljaju. SAD su gloalni sinonim, za zlo, zlocin, ageresiju, pljacku, masovna ubistva, genocide i to vise niko ne moze promijeniti.
stoka cionisticka
Jditeva.nagomugosi bez identiteta
Građani Evrope ne sikirajte se , sigurnost na internetu u BiH je na zadovoljavajućem nivou . Vidimo se sutra na kafi . Prijatno .
ko li je jos otuzen :D :D :D :D
ma i un je pod protektoratom amerike kojom je zavladao cionizam. Protiv toga se bore iranci i ostali anti-imperijalisti. jevreja je malo u odnosu na ostale, ali imaju ogroman utjecaj.
OTUŽENI????? ://////////////