Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprijed IRAN perzija nikad nije pala ni pod ciju torturu tako da necete ni vi
GolaMreza haha mu imena :D Ma napravi te i dignite Izrael i Amere u zrak !
Napravijo ili NE,oni ce tebe napasti...
JE BOSNA!!!
radovane-padovane-dabogda ti u familiji bilo to sto govoris.ia netrebas se ti tako prsiti vidis da ti je majčica srbija sveke godine sve manja i manj još kad vam se vojvodina odcjepi, pa malo kasnije i sanđžak. vidite što god želite drugima to se vama ostvari. zato pazi sta pozelis moglo bi se tebi i tvojima to da ostvari. da nebi takve stvari lupetao bolje ti je upisi makar večernju skolu jer vidi se da nemas ni 4-osnovne. nečuj bože sto pas laje.
Kazu ljudi da ima jedna kratka rijec, koja veoma slikovito, precizno, jasno i tacno opisuje nas Bosance. Ta rijec je: Fuj!
Zao mi je sama jedno, kakva ste vi redakcija kada objavljujete svakakve bljuvotine i komentare, svatite jednom za uvek da sa takvim bljuvotinama nemate napredka. K OMENTARISATI JE LIJEPO I DIJELITI MISLJENJE SA SVIM LJUDIMA, ALI NE SA STOKOM....ESKO.
Ma samo ih zavaravaju.Tako i treba.Polahko,kad je naprave,onda ce se prestati zezati sa muslimanima.Jos malo i krece novi svjetski poredak,bez Izraela kao sile na bliskom istoku i bez Amerike koja sudi tamo gdje ima nafte!naprijed Iran,zbog cijelog svijeta1
Iran...jedina muslimanska zemlja koja ne lize d.upe Amerikancima ni zapadu! Svaki suplja je suvisna..
@Radovan Kara... tako je predsedniče, \'ajde sad pa mi promeni pempas, usrrao sam se u gaće od smeha..a i od toga jer sam u životnoj fazi kad serrem i pišam u gaće a da i ne znam..naš veliki Vojvoda zvani KaVlobag-KaVlovac-ViLovitica je dobio opemenu od aškog suda jer mu je dosadilo da mi mijenja smrdljive usrrane gaće, a kaoi veliki Srbin i patriota to mu je dužnost..
ti sto citiras radovana karadzica da ti kazem kad se vec sepuris tim ratnim zlocincem,muslimanski narod nije nestao u bosni i hercegovini niti ce kad nestati kao sto je mislio veliki pjesnik i ratni zlocinac,nije nestao pod udarem 3 vojske svijeta branio je svoju zemlju taj bosanac taj musliman koji se tom ideologijom trebao smaknuti..nema bosne i hercegovine bez muslimana isto kao i bez srba i hrvata i ostalih pa to je znao i veliki nas marsal TITO!!!
-c.et.n.i.c.i .....seye vam Y.e.b.e.m........!
@Radovan Oplakah djece mi...Svaka cast ;)
Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite izvesti Iran, ista ona autocesta pakla i stradanja kojom su krenuli Afganistani Irak. Nemojte mislit da nećete odvesti Iran u pakao, a muslimanski narod možda u nestanak, jer se muslimanski narod ne može obraniti ako rat bude ovdje.
ne smeta njima oruzje nego muslimani , sjetite se libije iraka afganistana sirije ....
postajete naporni vise sa ovim iranom, izraelom i amerikom.. boli me kit@ za njima ...ha ja