Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika ubila iranoskog generala. 1. Iran: Osvetit cemo krvi generala. 2. Amerika: Ako Iran poksa osvetiti genela granatirat cemo 52 historijski vazna mjesta u Iranu. 1. Iran: Ako Amerika napadne nasa historijska mjesta kao sto je to radio ISIL u Siriji i Iraku, mi cemo Haifu i Tel Aviv sravniti sa zemljom.
@neobicanStAv zapad ne poznaje jaceg rivala na Bliskom istoku. Jedini koji im moze stati u kraj jeste Iran. Kazu da s onima koji vrse teror treba odgovoriti terorom, jer oni poznaju samo jezik sile.
Ako nuklearnu bombu imaju Pakistan, Indija, cionisti u Izraelu. Onda na atomsko naoružanje imaju pravo Iranci?
Tacno sam znao da ce onaj ekscentrik Trump napraviti sranje za svog mandata.
Sve je sada i suvise kasno...
Uranijum se moze obogatiti i zvukom.
to baja trazi da ga sad skljukure,i to je to eh kozojebe nikako dozvati pameti
Prva rijec u islamu je bila "IKRE = UCI" a ne ni Allah ni Meka ni Muhamed....
Blefiraju.
Kada imaš Ameriku za svjetskog policajca onda ti nema druge nego što prije se naoružati hidrogenskom.
Ma ja, nije im dovoljno sto ih amerika ima na piku, sad ih i evropske zemlje imaju na piku.. Jos malo i citamo u vijestima o napadima i smjeni rezima u iranu, zivi bili pa vidjeli..
Jedan lajk jedna atomska bomba na Tel Aviv 💪🏻👌🏻
Napravite bombu i bacite je na Petu flotu u zaljevu i na Tel Aviv.
Podrska Iranu ✊🇸🇦
@VelikaBH i da zastavu Saudijske Arabije..koji glupan
Na zastavi je sehadet,glupane