Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vala bas nevjerovatno da na klixu nema niti jedna vijest na ovu temu. @Klix: zbog cega ljudi? Iran je opet digao glas za razliku od ostale stoke koja sebe predstavlja muslimanima - svaka cast. ljudi ja ne kontam Boga mi dragog kako mozemo biti takvi licemjeri pa barem da ne kazemo nista. Nek nam je Bog na pomoci...
ha, ha, ha jel to on sad poziva zapad da se umjesa? nekontam? jel treba da se mjesaju ili ne? hm?
axa ne se-ri kad voz stoji,nego jesi li ti fuxa ili si fuha ili samo.cirilicno latinicna budala
Da li se ikada upitate, zasto su MUSLIMANI svugdje u svijetu odbaceni od svih. Ja mislim da je i tu naj bitnija cinjenica, KOLIKO POSTUJES, TOLIKO CES BITI POSTOVAN, ali oni na racun ?ugrozenosti? i malobrojnosti hoce da vladaju iz sjenke, sto im ocigledno ne pali kao nasima u FBiH, htjeli bi biti neko i nesto, au stvari su samo bjelosvjetski otpad koji ne zna nista drugo nego; HELJP MI SMO UGROZENI I SVAKO NAS YE*E KAKO \'OCE.
I ovo vam je sve, kliksaši??? Pratim zadnjih dana...nijedan izvještaj kako treba o ovom genocidu koji se vrši sa vaše strane!!! Ma nek\' vi objavljujete kako Amra voli Džeku, to vam je bitnije, g.o.v.n.a. jedna nesposobna!!!
iran je samo jednim iskrenim vapajem ogolio svu hipokriziju i sotonsku dvolicnost zastitnika ljudskih prava
Pitajte Jasuši Akašija, ovaj, Ban Ki Muna, sada kada bude dolazio u BiH, da li smatra da su u Mijanmaru u pitanju ljudi, ili bar ziva bica? Kad sam vidio snimke, nisam sebi mogao doci, hiljade tijela, zena djece, povaljano, a Dalaj Lamini katili se keze iznad, dok neka zmija - \"nobelovka za mir\" (nije ni cudo, Kisindzer, Obmana, itd) okolo izjavljuje kako misli da to ipak nisu ljudi!
Sta kaze p.r.lj.av.i Turcin, ratni zlocinac Erdogan, banda Saud i drugi cionisticko-krstaski hamali, te njihovi gospodari, Cionisti, Francuzi, Britanci, Amerikanci, svi ti humanitarci koji svisnuse od brige za Sirijce, sta kaze to zlo i o.t.pa.d, za genocid koji se vrsi nad milion muslimana Mijanmara. Pogledajte samo fotografije, str.av.icno, identicno kao holokaust! Ni jednu jedninu rijec! JEDNU JEDINU! Ni jednu jedinu rijec ni njihovi mediji, ni njihove organizacije za ljudska prava, ni jednu jedinu rijec, ni takozvana \"muslimanska ulema\", ni UN, isti onaj koji je s c.e.t.n.i.ci.m.a saucesnik u bosanskom Genocidu, niko, bas kao sto niko ne kaze ni rijec za zlocine koje vrsi vehabitska saudijska diktatura koju su Britanci doveli i postavili da preko njih drze pod kontrolom Arabiju i cijeli islamski svijet! Bas kao sto ni rijeci nema o vehabitskim zlocinima u Bahreinu, niti zlocinima koje on i njihovi gospodari cine u Jemenu!