Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaki amerikanci,nije im ovo irak niti afganistan da mogu da rade sta hoce iran je nacija od 70 miliona fanatika,patriota,tako da mogu se samo sanjati o okupaciji irana i neka imaju atomsku,kad izrael moze,nek i iran ima
Znaš šta \"A-Bomb\", ima i ta, moguće je da je Irance previše obuzela euforična religiozna histeričnost, i to im je slaba tačka ... jer histerije svih vrsta smanjuju uračunljivost.
Pa ovi ne znaju manipulisati sa obicnom municijom a kamoli sa atamskom bombom. Ne trebaju im ameri. Pobice sami sebe i sve oko sebe.
Moguće je i dejstvo u okolini talasne dužine oko otprilike 10 mikrometara ...
dzaba him,vrlo brzo ce im uvesti demokratiju...
Baš volim ove teorije zavjere, ljudi stvarno imaju super maštu :) Iranska RG kao i JNA i sve vojske iz zemalja tog tipa totalne narodne odbrane skuplja sve i rijetko šta baca ili uništava jer svako oružje je dobro oružje. Kao što mi još uvijek u skladištima imamo municiju iz 70ih i 80ih tako imaju i oni. Te stvari su nestabilne i u savršenim uslovima čuvanja. Sasvim je normalno da se povremeno upale. Vjerovatno su najviše novca za odbranu prebacili u nuklearni i protivzračne sisteme pa se kod skladištenja malo fušeri.
aaa zato je nebo iznad evrope malo radioaktivno ;)
Najjeftiniji način detekcije otkrivanja infracrvenog zračenja koje sam pomenuo jeste korištenje termometra.
Banjamin malo pretjeruje. Mislim da bi to bilo posljednje što bi uradio u životu.
...mogući su i napadi sa dronova (mali bespilotni avioni koje nije lako radarom otkriti) ... a kad je riječ o laserima, moguće su i nevidljive talasne dužine od približno nekih 1000 do 2000 nanometara ( infracrveno zračenje ). Ta zračenja su potpuno nevidljiva ljudskim očima, a izazivaju naglo povećanje temperature, što je više nego dovoljno da se izazove paljenje exploziva...
Bozija volja!
Rahmet poginulim. Islamska Revolucionarna Garda drzi sve pod kontrolom u drzavi i sve je u redu. Nema nikakvog cionistickog laserskog oruzja, nema nikakvih agresorskih projektila, oni su obicni psi koji samo laju na Iran, dok vecinu svijeta drze pod svojom kontrolom vodeci ga u propast.
Lasersko oružje, iz svemira sa cionističkih satelita je najvjerovatniji uzrok, ako se učestano ove pojave događaju.
Sto bi rekli nasi bosancerosi, stigla ih Bozija kazna