Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA.
Ne LUPETAJ,kad nemaš nešto pametno reći,možeš barem mudro šutjeti!
Ja ljudi samo sam na klixu, po citav boziji dan. Nikog nema da popije pice, capi nikad nisam imao. Staru mi redovno taslace, vise neznam ni ko sam, ni sta sam. Jednom mi je stara pijana priznala da me napravio neki Mujo. Ja od tada nemogu zelene da smislim ocima.
@aha salom, ampace, sa mai :) koji si ti levat.
Nacin razmisljanja se ne nasljedjuje, on je slobodan odabir, tako da ako je neko sunit ili sija, mora znati sbog cega je to prihvatio ili odbio... Ako je neciji otac komunista mora li sin biti komunista, je li se to nacin razmisljanja nasljedjuje? Ako je neko sunit mora znati odgovor sto je sunit ili sija, ako ne zna odgovor sta ce reci na Danu sudnjem. Bio sam sunit ili sija, pa eto babo mi je bio sunit ili sija.. Ovaj odgovor se ne moze prihvatiti, jer u vjeri nema prisile, i nacin razmisljanja se ne nasljedjuje, on se mora odabrati na osnovu tacnih argumenata i dokaza.
Glupi Bosanci se identifikuju sa Irancima, a oni cak i ne praktikuju isti islam kao Bosanci. Iranci su siiti, a vi suniti, kreteni jedni. Pricala sam sa PAlestinkom koja je sunit i s puno mrznje je pricala o Iranu. Oni samo razjedinjuju i potkopavaju Palestince, finansiraju radikalni Hamas koji konstantno prave probleme i naravno konvertuju sunite u siite. Gore probleme ce vam napraviti onaj Iranski kulturni centar kod vjecne vatre, nego 100000 Srba. Sta oni rade? konvertuju sirotinju u siite, a prave rezultate cete vidjeti za 20-30 god kad pocnu trvenja izmedju samih muslimama.
eto dokaza da je iran teroristička zemlja. sami su priznali. nadam se da će ih izrael uskoro sravnati s lica zemlje.
samo da je ispod mrtvih konja ploča,takav ti je prijatelju nas narod postao...
@FAKAT svaka cast za komentar ..cista petica, uvijek draze gledati tudje nego svoje..
cekaj Hodza dokle noćca padne s neba ... nece ni iranske Hodze jos dugo, samo polako a onda ce poceti plakanje do neba i prizivanje alllaha
glupi bosnjo vjecito drugima gleda u tanjir kako bi izbjegao surovu istinu kako je njegov prazan! a da se vi malo pozabavite svojom avlijom i ostavite se zemalja koje vecina ne zna naci ni na karti, a i da zna, koja korist od toga? a da vi razminirate malo oko kuce da djeca ne ginu i popravite sve ono sto ceka na ponovnu izgradnju jos od 95te? a da prestanete samo kukati i uhvatite se malo posla? kako bi bilo da svoju vlast natjerate da radi, a ne da se bavite zemljama sa kojima nemate ama bas nista, NISTAAAAA! od pojedinih nista dobro, da budemo precizniji
Ove Irance treba ukloniti s lica zemlje. Usudili su se suprotstaviti najpodlijoj naciji na svijetu, kao i najglupljoj naciji na svijetu.
tako i treba
A MOJ DRAGI HAMO,VIDI MU GLAVE . . .SVE NAJBOLJE TEBI I TVOJIMA ŽELI HERZOG IZ DROZGOMETVE
eto dokaza da je iran teroristička zemlja. sami su priznali. nadam se da će ih izrael uskoro sravnati s lica zemlje.
hajmo iran iran iran hajmo islamska republika!!! :))
Pozdravljam Iran