Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPPAN H.A.R.P. STYLE !
HAARP*
HAARP nema veze sa zemljotresima!
niste znali da mi Cionisti pravimo zemljotrese kada i gdje pozelimo ?! a iranska nuklearna postrojenja su nam kao bonobncic !
Opet Kim pogresno dugme stisnuo xD
Izdržite drugovi !!! Zajedničkim snagama čemo pobjediti proklete fašiste sa zapada !!! Rusija+Iran+Kina+Sjeverna Koreja+Kuba+Indija+Venecuela = Neuništivi vojni savez !!!
a basarova sirija ? kako si Siitskog mesara Basara i njegovu siriju zaboravio ?
Uh nije im lako...Izdrzite Bosanci su uz vas...
Zemljotres ko zemljotres, i u Zenici su nedavno lupali sve jedan za drugim, ništa čudno na našoj planeti. Kod njih vjerovatno objekti nisu građeni čvrstim materijalima kao kod nas pa se obrušavaju. Kada zemljotres potresa razvijene zemlje veća je šansa da će se epicentar nalaziti u blizini nuklearnih e. kao u USA, Japanu, Iranu, nebitno... Svi smo Allahu i Njemu se svi vraćamo. Neka im je rahmet duši.
Svi smo Allahovi i Njemu se svi vraćamo*
zanimljivija s.koreja !
Strasno koliko ljudi ginu,sto od ratova sto od prirode...
sta kaze ahmedinedzad? da su im amerikenjci novim oruzjem koje izaziva zemljotrese napali nuklearku
prvo Kina a sad Iran
Japan* :D
Jedna lažno "sekularna" država HAARPOM naciljalu drugu teokratsku kroz medijsku propagandu i igru elitnih odreda u cilju zatupljivanja sto veceg broj stada. Dok je ovaca bit ce i vune.