Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST AHMEDNEDJAD, svaka cast IRAN :)
ovaj covjek zna sta radi...mislim da ima dobru vecinu ljudi koji ga direktno ili indirektno postuju,ne samo u iranu nego i izvan irana.....to je i zasluzio,a ne ko onaj \"nobelovac\" koji prosipa demokratske vrijednosti iz zraka..
ŽIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA
...Maho, samo žestoko protiv imperijalističko-dvolične bagre! Oni drugačijij jezik do nasilja i prijetnji i ne razumiju!
Uz Pomoc MILOSTIVOG A Bice Vam POTREBAN.
Jesu ovi Iranci sila, samo udrite!!!
hahahahahahahahahahahahaha,ovaj c i g ojner se nafuro da je vec u dzenetu hehehehehehehe,budalo uskoro ces na vjesalima zavrsiti kao i svi bosnjacki idoli hahahaha
amerikanci su planirali daq preko sukoba srba i bosnjaka isfabrikuju veliki sukob islama i pravoslavlja a evo sta su dobili veliku vojnu alijansu ruskog kineskog i velikog herojskog perzijskog naroda
nedžade, iranski satelitu, na.g.u.z.i se da mi turim k.i.tu
Šta je bolan Ahmadinedžad NALOŽIO? Predsjednik države ima minornu ulogu u Iranu, kao uostalom i kod nas. Čitao sam da je kod njih predsjednik, ako se ne varam, tek 15. čovjek po moći u Iranu. Naravno, sve je u rukama Ajatollaha. Također, njegova laprdanja ne slušaju ni i Iranci. Neki analitičari mu predviđaju da će mu biti zbačen sa funkcije, jer ga ne voli ni većina njegovog naroda, a njegova blebetanja su dovela državu na loš glas.
Još si samo zaboravio navesti da si ti doprinio tom razvitku i da se Tihić I Izetbegović kite tvojim znanjem.
Eee Nedzade nisi sam,i naš T.ihić i I.zetbegović planiraju nesto tako,da daaa,samo drze u tajnosti,zele da nas iznenade.Jest da jos uvjek neznaju sami otic ni do Gorenjeg Vakufa i da ej Bakir propado po srednjoj skoli al Boze moj de hajd ima vremena,mladi su naucit ce.Hocu samo reci da smo na istom naucno tehnoloskom nivou kao i vi,eto to je poanta price.