Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--------IRAN SAMO UZVRAĆA UDARAC-----navikli ameri svima i svasta raditi a da im niko nista neće......sad im čudno,,,,,,,,,,,,smjesno od amerike.
Pa ovo je strasno,necuveno,drsko,porazavajuce,bez imalo stida,obraza,postovanja prema jadnim bankama Ja da sam USA odmah bih sazvao UN,SB,NATO da se sto prije organizuje odbrana jer Iran je spreman da u roku 45 minuta napadne cijeli svijet sa Ddos kemijiskim napadom preko ZIP file koji se transformira u JPG,GIF,PING a cak moze i u MP3 ili WMV........ Kupujte narode nove PC-s sa posebnim antivirus programima samo tako se mozete zastiti od Irana ghaagahahahahahhahahah
VOLE DA LAZU
A ja mislio da ce Iran optuziti za posjedovanje "zabranjenog Hemijskog oruzja" nesto poput Iraka
e nije fer samo america to smije raditi
Aferim
ko da ovi nehakiraju irance,ma nemoj mi reći