Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Iran. Ovaj Obama izgleda ima zadatak samo sarmira ostali svijet na racun zlocinaca iz pentagona i statedepartmenta.
Jao ljudi pa vi ne znate kako su lijepe iračke planine ma divota
JVMGBUSH idi malo jedi cvarke po Kosovu. A da sad sam se sjetio, Ameri su vas dole naguz zili pa vas boli guz za. Ova trojica stvarno imaju ubjedljivu pricu. Iz jedne zemlje koja je u ratu predju u drugu koja je pred ratom da setaju po planinama.
Koga je l sm rdalja ulojenih cvarcima i klempovinom? Pa taj film sam vec gledao 1999. Mada ne bi bilo lose pogledat reprizu.
ha ha ha jer bas je zanimljivo setati planinama Iraka. ha ha ha ha ha. Od**j*e*b*i vise sad.
Al\' ce da bude karanja lojavih :))))))))))))
Eki tri mala amera, a sve troje su čivuti, šetali planinama u Iraqu, heheheeheh, izviađali malo i pripremali se za budući poziv u mosad