Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja neznam dali su ovi Amerikanci stvarno ubijedjeni da je ostatak svijeta glup ko cuskija ili su ubjedjeni da samo njihova rijec ima tezinu (bezobrazluk bez granice) !!!!!!!!!!
Ovo drugo :)
I ono prvo:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tačno sam zavolio Putina zato što ne da pardona ovim ublehama od amerikanaca, a da mu pri tome oni ne smije ništa.
Ne daj se Iran, kako ih nije stid. Zapeli za nuklearni program, a ko je taj bio sto je upotrijebio nuklearne bombe na civilno stanovnistvo, na gradove, ko je taj sto pravi invazije na druge zemlje "donoseci" demokratiju? A koga je to Iran napao ? Iako mi se ne dopada njihovo drzavno uredjenje ipak sam cvrsto uz Iran.
NISTA BEZ BAKETA
Bravo Iran, sikter i Amerima i Jevrejima. Svo zlo svijeta proizvode Izrael i Amerika. Neka im se neda ni Rusija, dokle više?
samo da taj šiitski nuklearni program ne završi po muslimanskim bubrezima ... do sada su šije-rafidije uvijek lajali na anglocioniste ali i ubijali muslimane pa su moji strahovi više nego opravdani !
šije su najveći problem i Hilafetu i muslimanima, valjda ti je to jasno ?
Zar nije prvobitno riječ bila o1 godini zamrzavanja tih aktivnosti? 10 je ipak previše i simbolično bi značilo da Iran pada pod vanjski uticaj. Svaka čast Irancima, treba svijet o drugim stvarima brinuti a ne o tome ko MOŽE a ko NE MOŽE imati atomsku.
...iran i rusija se očito ne daju ucjenjivati...razlog? ...vojna moć jednih i drugih....zaključak? ...bez oružja moreš samo mahat kaćunićem i čekat da te poklope.
'' You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone. '' Kažu da je to Capone rekao ali ne može se potvrditi. Tačno i na primjeru individualnom i na primjeru država. yebote kad skontaš ona bagra, većinska bagra od Indije i Pakistana su atomske sile a Iranu se spriječava napredak, najstarija haman civilizacija, na zapadu donedavno poznata samo kao Perzija.
glaj bosnjaka sto sad podrzavaju Iran a neki dan mu jebali sve jer su oni Siti a ovi sunniti hahah
al nije ni to bosnjaci ne vole istini gledati u oci
Neka Obama i Amerika prvo pristanu da zamrznu naoruzanje zlocinackog Izraela za 10 godina... pa mozda onda i Iran pristane na ovo. :)
Za razliku od Iranskog obogaćivanja Uranija, SAD želi obogaćivanje samo SAD-a, Izraela i to na račun drugih.
Nabijem i Iran i Ameriku i svih ostalih 6 sila na neku stvar da izvinete.Koji ce vam moj to sranje? Ko god stisne na dugme odosmo svi u klinac.Bolje da bace pare na Lijekove za bolesti , koje ce pomoci ljudima nego se zaebavat sa ovim govnima kako sebe unistiti....
Svaka cast! Ne da Iran da im drugi kontroliraju državu!
Iran treba da razvije atomsko oruzje radi ravnoteze na bliskom istoku...
Svi koriste gužvicu za koju bombicu