Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu pricu smo vec culi u Iraku (Sadamove bombe, koje nikada nisu nasli) , Siriji (hemijsko oruzije za koje je garanciju dala Rusija, ali su ih ipak napali). Nastavak i cilj ove price je svima poznat. S tim da ovdje Zapadne sile moraju racunati na potpunu podrsku Rusije Iranu... Pa vidjecemo, ili su Tarabici vec sve davno vidjeli?
Nuklearni i balistički sporazum treba vrijediti samo za Iran. Izrael ima to sve puta dest, i za njih to ne vrijedi, jednako kao i rezolucije UN.
'Oce li se pregovarati i o francuskom kolonijalizmu i neokolonijalizmu...