Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet napuhavaju krizu i zele prouzrokovati novi rat nesagledivih razmjera, samo zato sto taj novi rat nekome treba da bi se odrzavao i dalje covjecanstvo drzao u saci takoreci, ali Iran je slobodoljubiva zemlja i narod Irana je odan vrijednostima vjere, slobode, postenja, to neka sigurno znaju. Medjutim ako ih se napadne oni se znaju braniti i odgovoriti na napad!
Alkoholičarsko-narkomanska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima \"republika srpska\" je već dovoljno izofirana, postoje mnogobrojni video-snimci o tome. Dalje, trebaju nam tako i video-snimci o genocidno-mafijaškoj tvorevini koja se skriva iza lažnog naziva ( pseudonima) \"izrael\".
Ako lažljivi cionistički glupani bilo koga napadnu, napadi bi mogli najvjerovatnije da se odvijaju noću. U tom smislu, poželjno bi bilo noćno izviđanje neba oko Izraela. Termovizija i infracrvene kamere za noćno izviđanje. Preporučujem Irancima da sve svoje raspoložive kamere drže upaljenima, i ako je moguće da budu povezane direktno na Internet.
Prisjetimo se starog informatičkog principa: JEDNA SLIKA, HILJADU RIJEČI. A ja bih da dodam: VIDEOSNIMAK, NEOBORIV FIZIČKI DOKAZ ZA HAŠKI TRIBUNAL.
Cionisti se najviše boje fizičkih dokaza o svojim zločinima. Zbog toga poduzimaju sve moguće metode da hrišćane i muslimane drže u informacionom mraku ... obratite pažnju da cionistički gangsteri i dan danas vode istu igru koju su vodili i u Njemačkoj i Austriji poslije prvog svjetskog rata. Ometaju kvalitetno školovanje na sve moguće načine. U tom pogledu čak je i Albert Ajnštajn bio cionistički monstrum.
Najmoćnije oružje na planeti nije nuklearno već informaciono oružje. U tom smislu, poželjno bi bilo oko Izraela postaviti što više kamera kako bi se cionistički režim stavio pod mjere nadzora. Humanitarci koji donose pomoć palestincima, obavezno da ponesu sa sobom kamere koje će biti po mogućnosti direktno povezane na Internet kako bi smo svi mogli promatrati zločine koji taj monstruozni režim planira izvoditi nad susjedima.
Ovi su i Sadama optuzivali za hemisko oruzje,oni izvjestavaju ono sto him zapad napise,njima netreba dozvoliti niko ulaz u zemlju,gdje se god pojave za njima ide i rat,agenti zapada...
Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetnickog akta uopste, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije vlastite inferiornosti i vlastitog infaltizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi, i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili.
rs je genocidna tvorevina a serviani su najvece ubice i pljackasi!treba zapaliti ambasadu servie-zemlje genocida