Odavao tajne informacije
0
Iran objesio izraelskog špijuna
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je dokaz da s Iranom nema zafrkancije,a tako i treba,,,,
Zamolio bih one od jučer, Asocijaciju studenata Pravnog fakulteta i filmske umjetnije da organizuju jedan protest za ovog špijuna. Cool je biti špijun.
U Starom Rimu su koristili iznimno ponižavajuću i okrutnu metodu razapinjanja na križ odbjeglih robova, kriminalaca bez rimskog državljanstva te pobunjenika. Tokom srednjek vijeka u Europi nije zadržana metoda razapinjanja zbog velikog utjecaja katoličanstva ,ali su zato u to vrijeme osmišljene mnoge nove metode egzekucije. Za posebno teška kaznena djela bili su uobičajeni VJESANJE i spaljivanje na lomači gdje se češće umiralo od gušenja dimom prije nego što su izgorijeli. Ova metoda se jako često upotrebljavala tokom španjolske inkvizicije te pred kraj 15. stoljeća za vrijeme tkz. lova na vještice.
uh kad bi bili prava država ko iran... visilo bi od SDA do SDP-a ne bi nijedna bandera ostala prazna... pa sudije pa tužioci pa nelustrirane \"policajčine\" pa partijski generali pa urednici medija pa ...
spij.uniranje je rizicniji posao od dem.iniranja......znaju da le.ti glava ako te nadju a sp.ijuni opet,,,,,ali su ti sp.ijuni samo kolat.eralna steta,,,,bitno je uzeti informacije......
il se ljudi prodaju za male pare ili su ovo je.vreji samo promijenili identitet....nesto jest....
Svaka cast po kratkom postupku...
je*ali vas i siti i suniti
ŠUPCI
bravo
UBI ZIDOVA !!!!!
> ... Iran. To je sila koja ce u bliskoj buducnosti > ciniti svjetsku dominaciju, zajedno sa Kinom, Rusijom > i Amerikom. U rečenici o budućoj svjetskoj dominaciji, pogrešno si napisao riječ Indija. Indija se ne piše kao iran, već Indija. A zaboravio si i Brazil.
AHMO NAPRIJED UBI CIFUTA TUHENM MU GA MAMI
Siadati je ponovo uhapšen 20009. godine jesmo napredovali, bravo SA-X
Bolje objesiti špijuna nego zatvoriti režisera.
khm,khm, dvajeshiljada i deveta godina,đe sam ja to sve dosad????
nema labavo