Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je brate ja sam se od loja rakije krmetine i luka usafunj\'o tol\'ko da mi je tesko pric\' i sa Gajgerovim brojacem. Al tak\'i smo ti mi smrdi.
Nedzade ahmene pametnije bi ti bilo da sto prije predjes u katolike. Ameri te vec imaju na piku, pitanje je vremena kad ces dobiti tac.TI si ratni zalocinac, vjesas pedere, vjesas narkomane, vjesas sve zivo i mrtvo. Zavrsit ces k\'o Sadam, make ti ga nebijem.
@altair, zaboravio si da dodas da si Srbin muhamedanske vere.
srbin sam al full support za Ahmadinedzada!!!
Koje je ovo lojavo mudo dragi boze...
jel reko on ili neka americka press sluzba laze?
Turci kada su osvojili Perziju prihvatli su Islam a kada su pokorili Zetu(posto srbijce tada nije bilo) upoznali su sta je kolera i tifus. Zato su iz humanitarnih razloga posli da prce zetske kevare i babuskare da poprave krvnu sliku... I vidi sta napravise crnoglave zombije ;:)))
Ovaj mali Mahmut je tipicni predstavnik arapsko-perzijskog kukavickog izdanka, samo se-re i prijeti, a na dijelima ga nigdje nema, zna se, pas koji laje ne ujeda. Bas bi volio da se SAD povuce, pa da ih Izrael razvali kao kante, kao sto su onda daleko jaci Egipat, pa su ih ovi molili da se vrate, jadno. Vi ste jednostavno pi-cke, jos od vremena kukavice Darija kojeg je Aleksandar slupao sa 10 puta manjom vojskom, zar de-bi-li jos nista niste naucili, nije bitan broj vojnika i raketa, treba imati mu-da i srce, \"Lavlje srce\", a vi to nemate i tacka.
FBIH veci Iran od Irana! Kakvo ste vi guzno crijevo!
hmmmm....
ma lik je prejak.....samo naprijed :D
Ahmede treba da vjerujes vlasima. Oni znaju kako ameri gadjaju jer imaju iskustvo iz vise navrata.pa poslusaj vlahe i kani se corava posla i oni su mislili da mogu pa izgubise Kosovo sto su tako mislili.
Bravo predsjednice Ahmadinejad, svaka cast, masanla i samo naprijed...
Ne mladicu ti si opasan, jos kad se krijes najopasniji si. To sto ti pricas Help Bosnia, zelene beretke i td je samo vlaska posla kao mi imali oruzje a vlasi nas ganjali sa nozevima. Ti si jedan izdanak turske kopiladi koja mrzi Bosnjake jer nekad misli da smo mi Turci a nekad nedaj Boze da smo srbi-vlasi. Ono sto je istina je da smo se mi bosnjaci odbranili sa lovackim puskama od aviona, tenkova haubica raketa i cega sve ne. Da to je istina majmunmladicu. Predlazem ti ako nisi, da pod hitno uradis DNK test i da se uvjeris da su tvoji geni zapravo turski ,samo kopaj dalje pa vidi iz koje regije u Turskoj poticu tvoji preci.
samo naprijed zbrisi onaj tumor okupatorski sa lica zemlje ne brini za ove sto prezive ja cu im pustat plin besplatno palestina je arapska