Usprkos rezolucijama UN-a
0
Iran i dalje radi na obogaćivanju urana
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sto hoce da im pomogne blati sve nacije u Bosni i BOsnu i Hercegovinu kao drzavu. Iran je teroristicka zemlja i zemlja u kojoj nemas nikakvog izbora. Sve drugo te vodi pravo na vjesala i to javno. Gori su od domorodaca. USA ce ih kad tad sravniti sa zemljom.
Upali malo \"svjetlo\"u svojoj glavi i razmisli dobro prije nego nesto napises i posaljes kao svoj komentar. Sta bi se desilo s tobom i tebi dragim kad bi te neko poslusao i ucinio to sto ti predlazes. Zelim ti svako dobro!!!!!!
samo naprijed...ako treba radne snage...doci ce braca da pomognu...a onda cemo da sravnimo izrael :D:D:D