Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se sa komentarom gore,definitivno su najglupolji.ahaha mamu im shetnichku
Sjeverna Koreja ima bombicu, tako da je funjara Klintonovka već uvrstila tu zemlju među partnere za mir. Znaju Iranci vrlo dobro šta im činiti.
Iranci je imaju samo što CIa još nema mhuda da nam to saopšti.
@budale Ne znam ali znam sta je naucno dokazano od strane BBC a . da su srbi najluplji/na zagrebaniji narod na planeti !!!
Da je hoce vise napraviti!
jesu ovi muslimani zatucani, bog im pomogo. onaj ahmedžemal će im doći glave. umjesto da žive svoj prilično skladan život u iranu, oni uporno izazivaju amerikance. vuku lava za rep, a kad ga probude, nepiše im se dobro.