Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa što ne ulaze na sjever
Pa i u terorističkoj Zombi-Tvorevini pod pseudonimom" Izrael" je ženama takodjer zabranjeno sjedanje u prijednjem dijelu javnih prijevoznih sredstava, i to odlukom fanatičnih Rabija iz Knesseta pa niko ni jedne o tome da zucne. Al kad se isto u nekoj muslimanskoj zemlji to desi onda kenjate ko foke i vrištitte za "demokratijom". Licemjeri perfidni. I da, neko napisa u vezi Hadisa, nek mi ko navede neki Hadis koji oupće Fudbal pominje.
Jao vjesti braco mila. Ja mislim da je i na madagaskaru neka zena pod imenom magda prnula 3-7 puta u toku protekle noci. Koje smece od novinarstva. Nek rade ljudi sta hoce.
Žene mogu na utakmice ( El-Infantino 16)
Smrt islamu....
pristaje ti taj nik
Koje je zlo ovaj islam pa to je nevjerovatno.
Onda kukaju kad batine prorade....
'ta će žena sama na Marakani?
Ne kontam sto su navalile toliko da gledaju, pa ne igra Zeljo
Jel i kod njih ima na pijaci kupiti laznih brada ko u Judeji prije 2000 godina?
😭😭😭
Rvati su iz Irana..
@tequillajack ova zemlja se davno nekada zvala ilirija....
@tequillajack genetiku
Joj jeste zatucani :D Muški šovinizam.....tužit ću vas :P
@RemoveKebab Skuhala sam za dva dana..... :P
@ANTIPATICNA! Nesto ukusno? Da navratim??
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
gdje si sada veledz4za
Pa cekaj, neki dan ste nam pisali o predrasudama prema Iranu