Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije šija nego vrat.
Neka braco, kad imaju Izrael i Amerika i jos kojekakve ne Muslimanse zemlje, zasto nebi imali i vi...
jesi i ti Sija ? izvini na pitanju ?
@Ex-Efendija ako podrzavanje Muslimana iz Irana znaci biti Šija onda jesam. A jesi li Americki ili Izraelski spijun? Izvini na pitanju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
daj Bože sa šiitsko atomsko oružje ne završi po glavama muslimana ! dosta smo se šiitske dvolične igre nagledali ... Allah je najveći !
Ja jakog efendije
Zapad je krenuo u sveopsti juris kako bi osigurao resurse za svoju, malumno-narkomanskim finansijskim sistemom uzrokovanu propalu privredu. Sad ce svi da zveckaju atomskim .. bice veselo
Zapad da hoce mogao bi ih sravniti sa zemljom, i njih i idil. Zapad ima nuklearnih bombi da cijelo arapsko poluostrvo sravni da hoce. Ali nece. Ovi divljaci ce se ionako sami medjusobno poubijati. Stalno ratuju.
Da je obrnuta situacija, da arapi imaju ono sto zapad ima, davno bi ih sravnili. Sreca sto ovi arapski divljaci jos nemaju nuklearno oruzje, inace bi sav svijet otisao u k u r a c.
@whey proteini su ti pojeli mozak...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u prevodu: "naj*** ste svi redom"...