Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tebi je dostignuće da kupiš rječnik i počneš razlikovat ć i č. nisi tata, ti si dedo
http://www.youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
republika srpska je primjer za to
amhede jes da vas volim ali ti kao da radis za amere,vidis da vam se sperma degenek i vi se ukofrcili bas sada,sabur ahmo,malo se pritajite,pustite te njihove inspekcije a onda ih prejebite,ma brate nadjite im neka sta klepe.ako nemate koga evo posudicemo vam ovu dodigovu majkicku,i zaprijetite im ako opet dodju za kaznu ce je opet morati klepiti,nikad ti vise nebi dosli i sve bi bilo ok,.....heheh
ako je npr u 19. stoljecu trebalo 10 god da se napravi neka raketa,sada uz danasnju tehnologiju mozes je napraviti za 1 godinu,tako da ta razlika u tehnologiji nije tolika koliko ti mislis. jos jedna stvar,u ratu postoji razlika izmedju onih koji se bore u tudjoj zemlji i napadaju je,i onih koji se bore za svoj zivot,svoju porodicu i svoju domovinu! Prvi nisu spremni dati zivot za to a ovi drugi jesu! Bosna ti je primjer za to.
u zemlji nafte i meda
ti si je već
iran će poglabati veliku amerikano K.U.R.Č.I.N.U.
Isto tako, odgovorni politički predstavnici u regionu i Evropi mogu da ne cijene napore koje je Islamska zajednica uložila da nakon masovnog stradanja i etničkog čišćenja muslimana Bošnjaka ne dođe do osvetničkih akcija, ali ne mogu negirati uloženi trud i činjenice. Oni mogu tolerirati da se nasljednici fašističke ideologije oličeni u srpskom četničkom pokretu svakog 12. jula, sa ikonografijom u kojoj je vršen genocid, okupljaju u Srebrenici i vrijeđaju preživjele žrtve zločina, ali ne mogu očekivati da muslimani prihvate fašističko i genocidno nasljeđe i praksu. Muslimani imaju pravo upitati da li takav fašizam i institucionalna podrška određenih krugova iz Beograda i Banja Luke njegovom narastanju predstavlja zabrinutost za Doris Pak i Bastina Beldera?
Mahmoud Ahmadinejad, UZ VAS JE CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA!! I RS I FEDERACIJA, PODRZAVAMO VAS!!!! NAPRED ISLAM!! :-)
ovaj se samo nešto razmeće, imam rakete, imam brodove, imam podmornice ... nekažem da nema, al u odnosu na američko su još u 19-om vijeku.
zavrsice sa stapom u gujci, ko i onaj gadafi.
opet ovaj kenjac.
Stoko, prestani podržavati sirijskog bandita, a tvoje prijetnje samo zastrašuju muslimane a ne cioniste. Pažnja, užasni snimci: http://www.youtube.com/watch?v=cF2oMNZ2kAY&feature=related
nisi ti dobar, tite mi.
\'nuklearna energija svima, nuklearna oružja nikome\', nazalost imate naftu pa to pojedini cuju drugacije.
GO AHMO GO!