Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo na slici neki rudar iz rudnika Breza??? PO celu mu se vidi da mu je IQ malo manji od broja cipela, ali to mu ne smeta da iranskom narodu iskpa grobnu jamu... A, krelci koji daju podrsku ovj budalcini uskoro ce sutiti ko p i c k e kad Iran bude s j e b a n kao sto je Irak s j e b a n...
budala teska.unazadio iran 100 godina
Svaka cast Nedzade ovo je mudonja,a on nebi sigurno govorio ovo samo et nako oni il imaju nuklearku il je zavrsavaju jer nece bezze niko pricat zna to Amerika i holokausticki narod [izraelci] a nemoze se Irak poredit sa Iranom,Iran je mocna zemlja koja ima i vojsku i tehnologiju jos samo da im Rusi prodaju svoje S-300 rakete i to bi bio kraj za Izrael.
Jedan dan Iranci napravili nevidljivi brod, pa atomsku , pa rakete velikog dometa i šta još ne. Pravi on samo propagandu i ništa više.
svaka cast ovom covjeku ovako samo mogu hrabri uraditi,odmah reci amerima i cionistima da ne guraju svoj nos gdje im nije mjesto
Kakav kralj ajde Ameri ako imate mošnice!!!
koji je ovo beg
Ahmede najjaci si....samo sjeci ruke....ne daj govnima da se mjesaju....vraga ce amerika sad smjet sta uraditi....a ti tackico ne prdekaj jeli to on fanatik jer je musliman i jer brani svoju zemlju??? Jel fanatik sto je patriota i sto ne dopusta da ih neko koristi radi nafte?
Ma svaka mu cast!!!
kako mozete tisra i ljagati na covjeka koji brani svoju zemlju od najgorih agresora u istoriji. covjek jednostavno nece da mu se desi ko iraku i afganistanu. ZIVIO TI MENI AHMEDE. nek ga dudlaju svi koji su protiv IRANA
Eee moj Pipo, jedan stvar nikad neces moc promijenit\', a to je ostaces njonjobr citav zivot!
ahmo ne rise ayatolaha ti tvoga, smjesan si
Ma jok Iran i oruzje. Zar niste gledali na 60min da se oruzje za masovno unistenje pravi u Maoci?? :)
Čovjek ne napada nikoga samo kaže da će da se brani. Što ne zabrane Izraelu nuklearno naoružanje? U stvari, zašto ga iko ima? Zašto njima služi?
I mi u Rs-u bi volili jakog vođu ko Ahmedinedžada , a ne našeg lopova Duduka Srbi i Muslimani su braća