Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran je dedžalova vojska protiv islama... nikakve veze oni nemaju sa islamom... kriju se iza islama... a njihovi sljedbenici su obožavaoci mrtvih ljudi i nadgrobni spomenici, a Allah je tu samo kao pokriće
@EbuFranjoXIV eto fino da ti znaš šta je kome u srcu i ko vjeruje a ko ne....
Ma Rusi su već to njima napravili.
Iran je najbolji saveznik i tajni igrač amerike koji tu služi za taktiku da obmanjuju svijet Iran podlo igra da jednog dana upadnu u Meku i preotmu Kabu i pobiju muslimane ( jedine ispravne... sunnite naravno)
jedina prava islamska drzava, nauka na prvom mjestu kao i u pocetku islama
Jedina država koja u svom nazivu ima Islamska , a nemaju veze sa islamom... njihove knjige pune zablude i širka... vatropoklonici i kaburopoklonici... ciganski fanatici... Daleko im kuća bila... džehennemski psi !
hahahaha zajebanti pro level
samo bahato momci..
Podrska sitskom Iranu u borbi protiv Sunita
@Bazniian25 reče pripadnik titine kjafirske religije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)