Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo,idi tamo vidi treba li šta pomoć oko organizacije.Ti imaš iskustva u tome,ti referendum ne ispuštaš iz usta.Hajd trkni i organizuj to časom.
...pa odusto i od onog što pet godina obećava narodu, Dodo može samo anketu organizovati
od ovih kurda samo salahuddin eyyubi sto je valjao...
A Saladin. Ah ko će pratit istorijh
Kada se asfaltira Jadransko more tada ce i kurdi imati svoju drzavu
i Amerikanci se pitaju
Ameri ih naoružali da razvale irak. Kad ne ide sa isilom koji prave zločine ići će sa kurdima.
Pa kurdi nikad nisu ni imali drzavu
Nije istina da nikad nisu imali državu. Kurdistan je u 16-om vijeku vojnom silom podijeljen između Perzije i Otomanskog carstva čime je prestao postojati. .
Kurdi su se najsrcanije borili protiv ISIL-a, najmanje zlocina su pocinili, u svim zemljama gdje su manjina bili su ubijani i zlostavljani i prije nastanka ISIL-a, cak su vecinski i muslimani no sve je to dzaba, mora Bosnjo stati na stranu Turaka pa Bog.
@katonix Da li i koliko je licemjerno da se ljudi koji su glasali za izlazak BiH iz Jugoslavije protive nastanku nezavisnog Kurdistana necemo raspravljati. No istrazi malo polozaj Kurda u tim drzavama koje razbijaju. https://en.wikipedia.org/wiki/Kurdish_genocide
@katonix DEBILU glupi kakva su to etnicka skupina kad ih ima preko 30 miliona, jes ti retardiran ili sta? ako su Jevreji mogli dobiti drzavu a nema ih ni par miliona, i okruzeni su sa 100 miliona Muslimana, zasto onda Kurdi ne dobiju svoju drzavu
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ne dajte se braco Kurdi. ✊✊✊
@karafeka Isto to se govori za sve pridoslice od sirijskih izbjeglica, do Turaka koji rade u Njemackoj do nasih ljudi, bilo da su pobjegli 90-ih ili otisli nakon rata u potrazi za poslom.
Milojko se fura na Kurde..
Free Kurdistan!
Kurdima svaka cast ali ne mizes otimati teritorije drugih drzava da bi napravio svoju. To sto su im Ameri slagali i uvukli ih u rat je nesto drugo, ni Irak ni Turska im nece popustiti, nema sanse
@ahmo42 Komplet istorija svijeta upućuje na to da mozeš, ako si dovoljno jak.
A Kosovo?
ovi kurdi su prljavi ko srbi!
@888 Da tih prljavih Kurda nije bilo jos bi pola Iraka i Sirije bilo pod ISIL-om. Mogli bi im ga Sirijci i Iracani samo glabati sa uzitkom.
kurdi,nasi sejdici,srbiii i ciiifuti nema goreg naroda. kud ih hitler sve ne pobi al eto rece covjek da je ostavio mali broj da svijet vidi kakvi su
kom taboru ti "pripadas" pas i svrsena ?
jest brate. bas pogan bjelosvjetska..
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
A sta su Kurdi ocekivali ?