Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zločinci su zločinci, oni nemaju ni vjeru ni naciju....
IDIL = Cetnici.
@Skorpioni Ne prosipaj propagandu. Ovo prvo je stari snimak dok je još robna kuća Sarajaka bila. Ko pročita prvi komentar ispod snimka biće mu jasno. Drugo nigdje veze.
@bajro1980 Pusti budalu, vidis da namjerno samo provocira... Ili je neko dijete koje poslije skole trola, ili je neki uhljeb sa pala sto radi u drzavnim institucijama u Sarajevu, vidi se da nije dobar u glavu, nema se fajde raspravljati sa takvima.
Iskam religija krvi i smrti
uzas ljudi prestanite saratovima zivot je samo jedan
ima li neka druga slika idil?a.ovo k'o neki spot, samo umjesto instrumeneta puske
Ako ste došli do grobnica, doći ćete i do dželata. I šta onda? Tišu mišu. Ah da, humanitarna kriza. Help.
Nije to nishta, jer kad se uporedi velicina teritorije IDIL i genocidnog entiteta u BIH, broj masovnih grobnica koje su proizveli cetnicki egzekutori u odnosu na Idilovce, su planetarna i svjetska kataklizma
Dabogda te majka u masovnoj grobnici prepoznala.
Islam ubija stanovnistvo Sirije i Iraka.
toliko radosti i muke dok se neko rodi i to sve bude u sekundi bezsmisleno ugaseno za radi necijeg kapitala i cilja ili vlasti,...
Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!