Irački ministar
0
"Irak je prebogat naftom"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
War In Iraq http://www.youtube.com/watch?v=SEOGbROqbfo&feature=related-oskrnavljena dzamija i u. bije. ni ljudi u njoj.
link za tekst-http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hr&ie=UTF-8&sl=en&tl=hr&u=http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2010/10/201010462122529481.html&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhhstgSC_5I91IRBuOttX2qwi1E_9A Tjelohranitelj u. b. ijen, a sedam osoba ranjeno u b. omb. ard. iranju očito ciljanje zamjenika ministra, koji je pobjegao neozlijeđen. link za tekst -http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hr&ie=UTF-8&sl=en&tl=hr&u=http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2010/10/20101047561492898.html&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhgSX0y4OeRD0_o9w-YBgveurHWNJA
Zato su vas i napali i objesili vam predsjednika...halllooooo, objesili su vam predsjednika...i sada ce vam crpiti bogatstvo dok vam ne ostane samo pustinja...a vi toga necete buti ni svjesni. Nego, lagano nafta za oruzije kod partnera Kine, i kada se naoruzate, onda mozete otvoriti vrata kapitalistima i poslati ih kuci avionom na svoj racun.