Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo se udrite
hajd bolan... pored tolikih ubistava bez greške pokoje s greškom nije vrijedno spomena...
A što ovi Amerikanci nešto vazda griješe sa najsofisticiranijom opremom u istoriji!
americka demokratija ko i ovde u bih!!!!
cuj greskom lol
to isto kad ja karnem 3 milferke umjesto 5
...i ameri su "greškom" naouružavali saddama. pa mu "greškom" rekli da se neće miješat u konflikt sa kuvajtom. pa "greškom" pobili 500.000 iračke djece, što prvim zalivskim ratom, što sankcijama do 1995. i, sasvim slučajno, niko to nije nazvao genocidom. greškom.
500 tisuca djece lol
...pa greskom eliminisali sadama huseina, pa se greskom zaduzili libiji & 400 bilijardi, slucajno da bi dug nestao eliminisase gadafija, greskom pobise indijance, slucajno ispadose atomske iznad japana, u vijetnamu nenamjerno,, desilo se sto se desilo, afganistan opet nenamjerno, siriju namjerno, ex yu jopet namjerno, egipat ce ako bude trebalo greskom , tursku isto tako.... samo zemlju RUSIJU nesmiju ni namjerno ni greskom,, lol
eh to, to .. to je taj naziv .. plemenska milicija .. plemenska vlada .. svaka sličnost sa nama je totalno slučajna