Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cetnik, kama te ceka da se ne svadjamo ti to znas
NEKOME IZ MASE EVO NAS JEBEMO TI MATER U MASI GRUPNJAK X-LARGE
OSMANE JEBEM TI OPET majku.
. MOZHE ON ZAVADJATI KOLIKO HOCHE, HOS JE SVETINJA, MI TO ZNAMO. AKO BOGDA, TAKVE CHE JEDNOG DANA STICHI HOS.
Pa gde bre naseg brata pravoslavnog ciganskog da uvate, kevu im arapsku..
otmeš ljudima zemlju crpiš naftu i onda kažeš irački pobunjenici
CHETNIK CHICAGO se povremeno potpisuje sa HOS da bi zavadjao.
ETO VAM BRACE VEHABIJE I MUDZAHEDINI BOSNE I HERCEGOVINE, JEBALI VAS ONI.. NEVIDJENO DIVLJASTVO..
ovi nisu ni blizu cetnicima hajde ne jedite se. ovi bar odfikare glavu, gotovo za 10 sekundi, sta su cetnici radili??? koji kurac bi se ja trebao zgrazavati na ovo sranje, pa goreg sranja je kod nas bilo hiljadu puta
pa sto man bugare komsije diraju??? a vi ostali ih samo podrzavajte a i vas da uhvate ocaparili bi vam glavu pa vi sad vidite
S OVIM NEMA SALE ,ZAJEBANI S UBA NIKOM NEPRASTAJU UH JEBO TE.MA GONI IH U PICKU MATERINU KOME ONI GLUME STA HVATAJU NEDUZNE LJUDE.KAD S UMANGUPI ST ONEODU UGLAVNU AMERICKU BAZU PA NEUHVATE NEKOG GUZONJU TAMO ,NEGO UHVATILI BIJEDU HVATATI PICKA HIM MATERINA.
Ovaj nacin borbe je nehuman, nepravedan , ali je i Bushov.. Sada dilema, dali na zlo udariti zlom..Znas onu , bili djetetu otkinuo glavu ako ces spasiti 10000 druge djece.. Jebaji ga ja nebi mogao ali je i to pogresno????
extrehmno fundamentalisticko americko djihadsko snalazenje medijskih popularnosti i pobjede nad bijedom nezavisnosti novca ulozenog protiv islama izraelskog novcanog fonda za bitku protiv zla koje sa Bosnom nema nikakve veze.
pa DINO
replika