Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Peshmerge ! Sevap vam je pomoci braniteljima Kobanija da odbrane svoj grad od agresora! Neka vam Allah pomogne u vasoj pravednoj borbi! Zivjeli!
Jebli te kurdi, to je ciganska nacija kao oni tamo preko Drine, njima samo neka je se kefati i kad nemaju skime onda medjusobno - stoka je to nevidjena.
isto samuraji sa ovim pancirima..........
ti peeder izgleda..........
Onda sam i ja peder :)
Nose pristojnu opremu brabiocima Islamske drzave :)
Ako se idil bori u ime ALLaha..znaci kurdima nema pomoci sigurno..
Islamic State of Iraq and al-Shams!
Mi vam obecavamo da ce, uz Allahovu dozvolu, ovaj vas pohod biti vas zadnji pohod. On ce biti slomljen i porazen, kao sto su i vasi prijasnji pohodi bili slomljeni i porazeni, samo sto cemo nakon ovoga mi napadati vas, a vi vise necete napadati nas. Osvojicemo Siriju, porobiti vase Z E N E, uz dozvolu Svevisnjeg Allaha. Ovo je Njegovo obecanje nama, a On svoje obecanje nece iznevjeriti. Ako mi ne dozivimo to vrijeme, onda ce ga dozivjeti nasa djeca i unuci, i oni ce prodavati vase sinove na pijaci kao robove. ad-Dawlat al-Islamiyya fi?l-?Iraq wa?sh-Sham)
Eto, u zivotu je, na zalost, tako: trnje dobijaju zivi, a ruze mrtvi.
Tos toko balinska samo se pobite sami,.
Opet o IDILU zjev.
Slobodni Kurdistan!
misliš Ciganistan ?
Nije, ciganistan je rumunija to makar svi znaju ;)