Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vehabije na aparatima
da mi je znati koja su ovo dvojica koji mi lupiše minuse, majke im ga sprčim vehabijske
"Hiljade trupa učestvuje u ovom napadu, a imaju..." Trupa ? A nije vojnika, nego baš trupa ? HAHAHAHAHA ! Bukvalci iz Klixa u akciji !
google translate...thausends of troups...
yebo ti takve borce... oslobađanje Mosula pitanje sata... i tako već godinu dana...
Ovi unazad 3 godine opkoljavaju i ubijaju sve posljednje ove,svaka vijest 'ma nema vise ni jedan'.Ja do Carsije neki dan sreo petoricu,kakvi posljednji..ima njih pravoo..ali neka ih,kome god se gine od mene mu je 'samo naprijed,idi dole,vozdrica'
Bravo za Iracke snage i uz boziju pomoc do slobode i definitivnog slamanja tog zla
Tugo moja. Komentari na nivou teladi. U Iraku je od 1990 godine do danas pobijeno preko 1 800 000 ljudi, u LIbiji je od 2012 do danas pobijeno 400 000 ljudi, u Siriji je od 2012 do danas pobijeno 700 000 ljudi. U Palestini je od 1948 do danas pobijeno 120 000 palestinaca i protjerano milion. ISIL jedino Izrael nikad nije napao niti mu prijeti Koliko glupan moraš biti da shvatiš da jedna država Izrael (treba razlikovati jevreje od izraelaca) sve ovo radi i pravi od sebe super silu.
@MusstafaGaragic Pa sektaško nasilje među muslimanima je proizvod Izraela i politike zavade( pa oni su Otomansko Carstvo razvalili). Irak, Sirija, Egipat i Libija su ogorčeni protivnici Izraela. I šta se dešava sve imaju "arapsko proljeće". Sad umjesto armija imaš sekte u svim ovim zemljama koje se umjesto protiv Izraela bore jedna protiv druge. Kad Sirijski musliman Sunit ubije Sirijskog muslimana Šiita(ili obratno) onda je 2:0 za izrael. 2 miliona Izraelaca bije 120 miliona arapa
Osvoji ga vise, evo pola godine osvajaju. Jah, vojske i govana.
Niye to idil, to su vam Mosadovi i CIA-ni isprani mozgovi.
Isprane mozgove to nije opralo ni od čega. Nisu morali pristati. Ali su jedva dočekali da siju strah i smrt među drugim vjerama i šiitima. Drage volje su pristali biti izvršioci.
kod aleppa se urlalo zbog civila,a sada ?
Ebi ga sada ih ljudi demokrackim bombama udaraju nije to isto hihihihihi
sjaši kurta da uzjaše murta
isil ode u istoriju, a iračke snage će od sada "dijeliti pravdu"
Tuci, hahaha, tuci hahaha...