Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi uzeli mosul za 2 dana sad iracanima treba 9 mjeseci ja mislim da su naucili svoju lekciju da će da čuvaju slobodu mnogo bolje neg prije
Kao zjenicu oka svog.
Gdje je "zabrunuta" Europa da pomogne irackoj vojsci? Samo naprijed braco, do konacne pobjede!
Da je Begzad tamo ne bi Iracani imali sanse😂
Pa jarane koliki je taj Isil? Ispade da ima bilju organizaciju i logistiku od Nato-a, Rusa i koga sve ne...Odlucite se jesi li to neobrazovane budale koje su se domogle oruzja i prave kalifat ili su dobro obuceni, i organizovani placenici?
To su obični zlikovci, ratni zločinci i profiteri.Vrijeme je da se iskorijeni i ta pošast koja je u crno zavila slobodarski bliski istok. Organizatorima ove nakarade od države -kalifata treba da se sudi kao ratnim zločincima.
Čuj to, rekli civilima da napuste grad "ako mogu". Puno su im pomogli sa tim riječima.
Katar na aparatima
Kakva iracka vojska njima pomazu amerikanci avionima i ostale zemlje bombardovanjem a oni vrse ubijanja civila isto ko ISIL
Da se zauzme komad teritorije, džaba sva avijacija ako nema pješadije.
bolesnjaci na aparatima...
Iračka vojska je prije dvije godine namjerno napustila Mosul i ostavila tone naoružanja IDIL-u, samo da oni time napadnu Kurde i očiste Irak od njih. Al qrrac, Kurdi se odbraniše i sad ovi šiitski uhljupi trče da uzmu Mosul nazad prije nego to Kurdi učine.
samo oštro sa kozojebima nemajte milosti koljite ih
@Sviree61 nekad me mijenja babo ili komšija ramiz ako nisam kod kuće
@2PIPUN ma to komšija ramiz hoće da bidne fin nekada kad me mijenja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)