Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek Iranci probaju ami generala smaknuti. 24 sata ne bi prošlo invazija.
Ekipa pozz,kako klix uporno briše komentare odoh ja odavde...ostajte u zdravlju....
Podrzavati totalitarne rezime ,van svake pameti
Dragi novinari,morate se malo edukovati za vijesti.Ovo na slici su Kurdi prepoznatljiva nosnja,ovo nije Hezboallah
Ako se ovi budu držali ovoga e onda dolazi do drastičnog preslagivanja svijeta....mislio sam da će se zadovoljiti napadom na bazu ali ako nastave svaka im čast na petlji....iako sam osobno amerikanofil mislim da Ameri prave strašnu grešku...iz ovog konflikta mogu izaći samo kao gubitnici sa Bliskog Istoka....nije ovo samo sukob sa Iranom već i Rusijom i Kinom....
@Velebit Amerika ima tri puta veći vojni budžet od Rusije i Kine zajedno i već godinama uvježbavaju pucanje po Bliskom Istoku. A tu su Saudijci i Izraelci koji samo čekaju da skoče na Iran.
@Velebit naj skuplju cijenu ce platiti europa.. USA je daleko od bliskog istoka.. Erdogan moze da 300 000 izbjeglica razbiti EU ;)
Nema nikakve kritike iz Ankare? Gdje je Erdoan
Titova milicija
To je samo propaganda kojom narod drzite na okupu..Iranski narod je indoktriniran prijetnjom zapada i mrznjom prema ashabima r.a.
Usla voda u usi...