Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazad u školu
Ako ste vec svi tako pametni recite mi koja su to EU a koja US pravila sto se tice maximalne dozvoljene snage emitovanja uredaja koji rade na 2.4 GHz te koliko je onda dozvoljeni EU signal puta manji od dozvoljenog US signala a da ne morate googlati i traziti po wikipediji. Pos**rem se na vasa znanja koja svagdje procitate. Ne znate pravilno recenicu zapoceti.
poshimpu nam racku!
pogan jehudijska cionistčka
IZRAEL TREBA POŠTOVATI AZIJSKA PRAVILA, JER SE NALAZI USRED AZIJE
Kako shi zhnala shtara Mubi da sham bewzuba. Volim tvoje sherijale. PSh. Joka 4ever
Bolje i prosrpski nego nas papansko-bezzubi!
sarajevo x je prosrbski
@@wifi Uze mi komentar iz tastature... :)) Evo malo fizike: http://en.wikipedia.org/wiki/Decibel
matematičar moj, jesi ti čuo za logaritme? doduše ni odnos snaga u watima nije baš 40 ali opet lupaš
Ovo je samo još jedan plaćeni oglas za ovu igračku.
Ma kojih 40 puta jaci signal. hahahaha EU stanard je 20dB a americki 24dB pa cisto sumnjam da je to razlika od 40 puta (24/40=0,6)