Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce bradati klosari iz Zavidovica i Kalesije ludi i naoruzani nazad u Bosnu..
Hoce li i oni imati ministra za raseljena lica i kantone..
I vratiće se njih i više jer je jedan od rijetkih stvarnih vođa današnjice Assad Al Bashar uspio da obuzda najezdu stranih okupatora i smrdljive izdajnike koji bi prodali mater rođenu za par dolara i hrpu lažnih obećanja. Libijci na primjer nisu bili te sreće pa se sada da ubiru kako su i sijali.
@VlaskaMora Ni slično.
@VlaskaMora Nisi u toku baš. Vidiš ono što ti je servirano. Očito si pod dojmom stravičnih fotografija koje bivaju puštene u eter tek kad okupatorska strana počne gubiti bitku, prije toga izvještaji o stradanju sirijskih civila su bili tek dio statistike na početku "vijesti iz svijeta". Nešto što se dešava godinama, što svi prećute i zbog čega niko ne boji mostove, zgrade i facebook profilne slike u boje zastave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)