Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo će se nesta opasno zakuhati
Trump je dao zeleno svjetlo Erdoganu, jer da nije nebi se povukao. A vamo ko fole prica drugu pricu kako bi on unistio Tursku ekonomiju bla bla. Bez Turske i preko nje nebi Amerika mogla prec sa zapada na istok. Turska je danas velesila i sa njom nema sale.
Turska ima 5 miliona izbjeglica iz Sirije i morala je na ovaj potez jer Amerika i Rusija su samo zainteresovane da testiraju svoje oruzje i bas ih briga za mir jer njima izbjeglcie neidu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Po ovom clanku se vidi zatucanost, licemjernosti glupost prosjecnog SDA Talibana - znaci kad Izrael nesto slicno uradi u Palestini, odmah pocnu uvrede, pljuvanje itd.. ali kad omiljeni Cigan iz Ankare ISTO nesto uradi odmah se SDA Taliban savije. Kakav narod bez identiteta
3. svjetski se sprema...
Uvojek se govorilo da ce se rjesavanje "kurdskog" pitanja odvijati na kraju rata u Siriji. znaci da je rat blizu kraja.
Tramp, tj. amerika igra neku igru sa erdoganovim režimom, koji im sigurno ne odgovara zbog bliskosti sa rusijom. A amerima nije prvi put da okrenu leđa nekome koga su prije potakli na sukobe. Ali racunaju ameri i na to da će erdogrulu slabiti popularnost i kod ruralaca kad im djecu počnu vraćati u tabutima.
Amerikanci su obavijestili kurde na vrijeme da povuku vojsku. Stradat ce neduzni civili, turci ce se nametnuti kao vazan vojni faktor u siriji i bit ce kontrateza iranu. Da li ce sirijski kurdi izbjeci u irak i osnovati svoju drzavu tamo?
To će biti dug rat. Turska je krenula nizbrdo
s teroristima nema pregovora,oni jedino razumiju jezik sile.
Zašto sad ne djeluje međunarodna zajednica i UN. Znali su osuđivati Rusiju kad je pripojila Krim bez ijednog metka.
POLITIKA, RELIGIJE I NOVAC SU ZLO!!! Ljudi su zlo!!!
“Izvor mira” a ubija ljude ko muhe
STOKA DIKTATORSKA
Turci poceli uvoditi "demokratiju", kao i njihovi prekookeanski uzori
E. Ođe će turci popušit. Dosta su se i k..... Ko nekad Slobo.
Turska agresor u tuđoj zemlji, BIH treba pod hitno prekinuti diplomatske odnose sa Turskom i zabraniti Erdoganu ulazak u zemlju, da te Alah sačuva što rade ovi Turci
Kurdi će za žaliti mahanje čifutskih zastava, dali su se instrumentalizirati pindoško-čifutskim spec. Službama, u stvari sjeveroistok. Sirija služi kao odskočna daska, preko Nagor. Kara aha iliti Arcaha kako ga Čifiti zovu.. Helem, oni pokušavaju koridor da naprave prema Kasp. Moru ili bivšem harskom(čifutskom) carstvu.. Neće uspjeti jer na straži stoje veliki Vladimir i veliki Babuka!!!
Nasred etničkog prostora Kurda on počinje napad na Kurde. To je sredina Kurdistana. Moglo bi biti svašta. Mnogi će se Turčin kući vratiti u tabutu, ako se uopće vrati.
Ameri laju jbg poginu im saveznici isil kojem su dali oruzje