Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto je to tako tesko zaustaviti doticnog kretena u svom cinu? Znam da mu zakon daje slobodu, ali zar prijetnja nacionalnoj sigurnosti nije dovoljan izuzetak cak i amerikancima?... @Kiss&Go - slazem se u potpunosti, ali kad bi do njegovog mozga moglo doci i 5% posto tvoje argumentacije mi ne bi citali ovaj clanak...
Gosn Pastor, ako ti se ne svidja i ne slazes se sa idejama iz knjige - poljubi i ostavi. Ne moras toliko tearalno ici, jer neko ce si tada dati pravo da bude isprovociran da te mjere da napravi fakat neku ozbiljnu kontu ili nedajboze napad, a onda se krug \"milo za drago\" vrti u nedogled a od toga niko, pa ni ti, nema koristi samo stetu veliku.
Hajde stisni pa ga zapali.......................
Za vrijeme sukova HVO i ABIH razgovaraju Huso i Haso: Jesil čuo bolan da Hrvati popališe sve džamije po Hercegovini? - Ma, neka, zapalićemo mi njima onu jednu jedinu što imaju u Zagrebu
Aaa, pa u tom grmu leži zec. Namjerno ćete izazvati s*anje paleći Kur\'an što će naložiti maloumne budalaše koji će izvršiti kakvu glupost protiv SAD-a što će vama poslužiti kao povod za napad na, recimo Iran.