Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocu kakim necu kakim,avion ne pripada niti jednoj teroristickoj grupi
Sve,kako bi se reklo "visi u zraku". Malezija koja je većinom muslimanska zemlja, plodno je tlo za teroriste raznih vrsta i džihadlije! Uz pjesmu: Džihad, džihad, četir noge sve četiri krute...
nabijem ti ga mami cetniku mars na krim
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nisu uspjeli naci nikakvu poveznicu s muslimanima ovaj put ;)
nisu zato sto je tu izjavu dao musliman. "Provjerili smo pozadinu svega. Provjerili smo ga i s drugim policijskim organizacijama i vjerujemo da nije bio član niti jedne terorističke grupe", rekao je generalni inspektor malezijske policije Khalid Abu Bakar.