Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bh telekom na aparatima...:)
Zašto ga finansiraju ako je besplatan ?...... ''katch22''
To ti je isto kad sam došao nešto da platim i govore mi da se uplatnica sada ne plaća 0,5KM ali zato su stavili taxu od 2 KM :)
@Racio6th ili npr.kada bi davali kredit bez kamata ali na obradi papaira ti uzmu te novce he he
Ja skidam igre ogulit cu im sve, jedna igra teska 64 gb , torrent radi svoje.
Mi jos ni upitnik nismo preveli😂😂😂
120 miliona EUR za 8000 antena....evo kako se lova uzima....
@UltrasNaBaterije papcino, bez antena nema ni wifi ili kod tebe magla prenosi signal
@UltrasNaBaterije PAPAK MRŠ u svoju Rogaticu...
Ja kad se ljude namerace na dzabaluk, i kod mene pise u ugovoru da budem racjonalan u koristenju interneta, a ja skidam igru tesku 64 gb.
Aerodrom u Sarajevu ima chak cijelih 15 minuta besplatnog interneta!!!!
@gradjaninsasela Da li zna Fadil za to ?
kad bi ovaj nas retardirani narod znao kako EU moze biti izvanredan ili mozda jedini realni izvor finansiranja raznih razvojnih projekata kako na drzavnom nivou tako i na nivou lokalnih zajednica pa cak i privatnih poslovnih inicijativa. ali, ne mozes ti od retarda napraviti normalnog covjeka. ovdje su bitnije teorije zavjere ( svi su se urotili protiv nas), mrznja prema sugradjanima dugih kulturoloskih vrijednosti, dodvoravaje pogresnim interesima. ovo sve je psihijatrijski prima slucaj !!!!
a kad bi tek narod znao da se EU finannsira od članica čiji građani to sve plaćaju.