Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A klix što nam briše komentare?
to je drugačije
@ BulevarStarogDvora tacno je da su pripadnici iranske revolucionarne garde bili vojni instruktori u rat 92/95 ali nisu imali nikakve svoje jedinice niti su ucestvovali u borbama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cenzuru instagram objasnjava postojanjem americkih sankcija prema Iranu ali dozvoljava kao i facebook, hibridno djelovanje preko socijalnih mreza i raspirivanje nemira u Iranu. Danas su drustvene mreze poluge moci americke vlade.
Tema članka Iran i Soleimani. Komentari Klixa : Federacija BiH 😡😡💣🧨- RS 💣🗡⚔️ krvno kolo koje veze s temom nema.
Twitter i insta sve ko je u pisanju pomeno Iran i Šehida Qasima redom izbanovo. Probajte i vidjećete da ne prolazi
Ameri prijatelji pojedinih bolesnika iz BiH
Iranci se našli da pričaju o slobodi govora, a prije dva mjeseca pobili stotine protestanata jer su se usudili usprotiviti politici velikog vođe. Ne znam, meni je to ipak malo gore od brisanja postova na Instagramu.
Ko vas tjera na šejtanski Instagram, sigurno ima neka halal društvena mreža
Cenzura u iranu cenzura u usa Ko ih yebe ionako samo debilizam na ig znam is prve ruke hehe
Kaim Solejmani, iranski general i žrtva američkog atentata = brišu mu se fotografije sa društvenih mreža. Dok Trump koji je naredio ubistvo generalu ima profil na tviteru i instagramu, i niko mu ih ne dira! Demokratija na Zapadni nacin! Veca je iranoja sto npr klix koji me banuje svakih 10 dana objavljuje ovu vijest
Nema veze. Glavno je da su vijesti o mom omiljenom komičaru Trumpu mogu pročitati.
Toliko o demokratiji i slobodi govora
Et im njihove demokratije
Sta ce Šefko sad objavljivati na instagrOmu😂
Cuj cenzura, radi se o tome sto instagram izbjegava tuzbe. Da Tramp tako nesto uvede, ljevicari bi ga pojeli kao sto on njih vec sada napada zbog predloga da se cenzurise govor mrznje. Ovo je rezultat sloboda da tuzis medije sa realnom sansom da dobijes. U vecini svijeta nisu mediji ti koji se naroda boji.....
Sve ima dvije strane. Prije nego što su amerikanci ubili generala ubijen je jedan američki vojnik, pa onda su okupirali njihovu ambasadu. Onda je to amerikacima bila crvena linija te su iranu poslali depešu preko švajcarske šta će se desiti i da se pripaze prevelike odmazde. I stvarno Iran se držao pravila i pucao u prazno. Amerika je htjela reći Iranu ako pucaju na arape kurde sirijce i druge, je jedna stvar. A druga je ubiti amerikanca.
@Gelecek Upravo tako, samo bi jos dodao da je problem i Obamin blagi pristup rezimu koji vlastite gradjane ubija bez pardona. On im je ukinuo sankcije i on im je omogucio da prosire svoji sveru utjecaja bez prepreke. Ovo je samo dokaz da Iranci nisu toliko glupi da misle da se stvarno mogu sukobiti sa Amerima kada Americki predsjednik nije zeljan da im popusta.
@AkumAone SA kralj je došao do zaključka da se od ulja živi dobro još 20g te da će i žene morati raditi da bi se standard sačuvao. Vahabije u njihovoj zemlji sad nemaju ništa protiv jer je lova u pitanju. Ako Irak i Iran ne modernizuju ekonomiju i industriju za nekih 20tak godina, nestaće.
To je demokratsko drustvo po Trump-ovoj definiciji.
Svaka cast instagramu. Treba ovog terroristu cenzurisati na svim platformama. Nek ga zale perzijanci u Iranu, siroko im polje.