Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da nam je jos objasnio sta je to inflacija i zasto i kako ustvari nastaje, i da li je tacno da je inflacija ustvari samo dodatni porez za stanovnistvo!??
ima pomoci ovoj drzavi treba totalni protektorat i zabraniti ovu anarhiju i rad svih politickih stranaka, totalno smo zrelo drustvo za takvo nesto-treba cvrsta ruka da uvede redi zakon u BIH jedino u tome je spas posto se ovde evo dogovaraju od 92 pa iluzorno je i ocekivati da se postigne dogovor kada se ratni zlocinci krecu po ulicama jos uvijek
Nikoga ovdje da komentira o onome od cega se zivi - umire. Nasi \'komentatori\' samo prate sta kaze HNS, HDZ, SDP...Dodik, Covic, Niksic...Nema nam pomoci!