Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi pola Sarajeva bilo strijeljano.
oni sigurno nece vise trovati narod... ovako nesto treba i kod nas
Zato kod njih nema zvornika
Ne znam žale za ovim ubijenim ljudima a postavlja se pitanje kolko je od njihove droge pomrlo osoba i koliko je unisteno djece porodica svih njih zbog tog zla zvanog Droga!!!
sve ok , ali mislim da je smrtna kazna za ovakvu vrstu prekršaja malo prepreviše ..... to su te zemlje gdje jedva dočekaju da mogu nekog poslati u " vječna lovišta "
kod nas bi pola bosne strijeljalo odma :D
E da je Bogdo ovako kod nas u nasem pokusaju od (d)rzave pa da se odmah po kratkom postupku ubijaju zaprdjeni banditi ispranih glava bez mozgica poput ovih selefaca, nedojebaca nadobudnih i sl.
http://lmgtfy.com/?q=strijeljanje Pravopis gospodo.
Kod nas ubiješ dvoje staraca, Hrvata, priznaš i sud te za dobro djelo oslobodi i da imunitet za slijedeći zločin! Jer, hebi ih, to su samo Hrvati, šta imaju raditi u muslimanskoj Bosni, zar ne
I štakorima bi bilo teško sa vama
Zašto, lakše je čekati da se sami uništite ;) A na dobrom ste putu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka zemlja treba imati smrtnu kaznu
ne vidim tu ništa sporno...
Tebi normalno nekoga ubit zbog droge? Ovo je primitivizam teski.