Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam Indonezanima na zdravom razumu...
@LedZeppelin 4/5 stanovništva Indonezije su Muslimani, a Indonezija je najmnogoljudnija zemlja s muslimanskom većinom. Glup si .
@LedZeppelin vladika kacavenda
Takav zakon je potreban širom svijeta,da se bukvalno unište ovakvi monstrumi.
Tako i treba.
indonezani bukvalno svatili onu zatrlo ti se sjeme
Aferim. U nas bi takodjer trebalo kastrirat politicare, jer nas karaju nasuho, bez zastite!!
Eh da su nam ovako rigorozne kazne i u bejha bilo bi lijepo...posebno za ubojice i korumpirane politicare...
ovaj zakon treba praktikovati na cijeloj planeti
Bravo svaka cast da hoce i evropa tako super bi bilo
Australac Robert Andrew Fiddes Ellis,....bit će pošteđen jer se novi zakon neće primjenjivati retroaktivno.
Ovdje treba napraviti iznimku i pogubiti ga . I onako se samo pati.
Podržavam hemijsku kastraciju, ali ne i pogubljenje. Pedofilija je ozbiljna bolest, a ne kriminalno djelo. Kriminalna djela svako od nas može počiniti, dok normalan čovjek neće biti seksualno privučen malom djecom.
kako nije kriminalno djelo nanosenje tjelesnih povreda ili silovanje? Ovdje se radi o teskom fizickom i psihickom povredjivanju djeteta i pogubljenje je najadekvatnija kazna.
@rea Treba gledati uzrok. Nijedan psihički poremećaj, a mnogo ih je koji mogu dovesti do povređivanja ili silovanja, se ne računa kao kriminalno djelo osim pedofilije. I pitam se zašto se pedofilija ne liječi, zašto se svi ne kastriraju? Kazne za pedofiliju su 5-10 godina uglavnom, kada izađe on je i dalje pedofil, i dalje je bolestan jer to nije kriminalno djelo, pa da se "nauči pameti" kad izađe. Oni imaju nagonsku potrebu za tim kao normalni ljudi prema suprotnom spolu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ispravno!
U indoneziji brutalno pogubljeno milion gradjana zbog navodnog komunistickog djelovanja, godina 1965-65. Niko do danas nije odgovarao. Divna zemlja a?
Zlo Islama se nadvilo nad tu zemlju sa prekrasnom tradicijom. Indonezija je bila naseljena prije 2 miliona godina, a sve do 13. vijeka su bili budisti kada su arapski trgovci počeli da šire Islam i da ruše prekrasne hramove iz tog perioda, neki su preostali i dan danas.
Sta djeca znaju o Indoneziji? Pojma vi o zivotu nemate a kamoli istorijskim cinjenicama o Indoneziji.
Ma kakva hemijska kastracija i antilibidinalni tretmani...zlotrvor jednom zlotvor uvijek... Najbolje je da cvijece odozdo mirisu idioti...
Da ... Tako je Bi..konopac je jeftiniji od municije ili hemije...
poslati nase sudije u indoneziju o njihovom trosku...da se edukuju...
zašto hemijski, užarena klješta, da se pokaje kako treba
@zbrojovka, i stavit im onu stvar u teglu pa nek je gledaju.
@malocvijece .. pokiselit pa nek žvakolji kad je dokon
PRAVA STVAR