Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovim slučajevima najmanje srbi ginu jer prvo bjeze od vode a drugo 60 posto ne zna plivati!! Oni kad ustanu prvo kazu Zeno daj mi šešir da se obučem jer spavaju u onome u cemu hodaju😂
Nesto te jebe sportska statistika Srba u vodenim sportovima. Kajakasi, Veslaci, Vaterpolisti prvaci sveta. Individualni plivaci Nadja, Milorad, Velimir, Caba, Ivan zajedno imaju zlatne, srebrne i bronzane medalje sa svetskih, olimpijskih i evropskih takmicenja. Bas me interesuje kakvi su Muslimani u vodenim sportovima?
@Varaga900 kao što sam rekao 60 posto!